در این فیلم آموزشی به نکاتی از اصول آشپزی پی خواهید برد.بررسی آماده سازی مواد اولیه تازه ، اطلاعات در مورد تاریخ انقضا مواد غذایی ، فواید آنها و نیز اطلاعات علمی در مورد غذا در این فیلم موجود است.همچنین در این فیلم مقدمه ای در مورد آشپزی حرفه ای ، ایمنی در آشپزی ، بهداشت تهیه غذا، تغذیه سالم ، دستورالعمل های آشپزی، ابزار و تجهیزات ، مهارت های استفاده از چاقو ، مواد غذایی آشپزخانه ، محصولات لبنی و دیگر نکات ضروری آشپزی اطلاعات فرا خواهید گرفت.
این فیلم آموزشی برای کسانی قصد دارند آشپزی را به صورت حرفه ای یاد بگیرند مناسب می باشد.
فرمت فیلم به صورت iso می باشد که می توانید به کمک نرم افزارهای درایو مجازی آن را اجرا نمایید.
نام این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار میگیرد. در مازندران برای انواع خورشها اصطلاح «تره» را به کار میبرند.
میتوانید این غذا را همراه با سبزیجات و مقداری پوره سیب زمینی نیز سرو نمایید.
کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی میباشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده میشود.
لوز نارگیل به سادگی درست می شود و برای دوستداران نارگیل شیرینی خوشمزه و آسان می باشد. این شیرینی بدون فر درست می شود و باید در فریزر نگهداری شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه لوز نارگیل آشنا می شوید.
این هم غذایی برای استفادهی بیشتر از عدس در برنامهی روزانه.